dimarts, 24 d’abril del 2012

Concert al paraninf per UBTV

Com ja sabeu, aquest proper dissabte 28 d'abril fem un nou concert interpretant el Rèquiem de Fauré.

El concert començarà a les 19h al paraninf de la UB.

A més, si no podeu assistir a aquest concert el canal de televisió de la Universitat de Barcelona farà una retransmissió en directe. Tot i que us recomanem, i molt, sentir el concert en viu per gaudir-ne plenament.

Ara ja no teniu excusa per a no sentir-nos cantar. Fins dissabte!

dilluns, 23 d’abril del 2012

Concert a Can Massallera (II)

Com us deiem a l'entrada anterior del blog, ahir vam fer el primer concert del Rèquiem de Fauré, a Sant Boi de Llobregat.

La tarda va ser un èxit absolut. Can Massallera estava gairebé ple per veure actuar als quatre cors i l'orquestra que participavem a l'event.

El programa de la tarda va començar amb tres cançons interpretades pel cor Reinaxença (anfitrió de l'event): La primera d'elles va ser "Renaixença, casa nostra", una sardana creada amb motiu del 35è aniversari de la coral Reinaxença. Després "What a wonderful world", de Louis Armstrong i "Al.leluia" de Haendel van deixar pas al plat fort de la tarda, quan els cors de Física, Farmàcia, el de la UAB i l'orquestra de cambra de Terrassa 48 ens vam unir per interpretar el "Cantique de Jean Racine (Op. 11)" i el "Rèquiem en Re menor (Op. 48)", ambdues de l'autor Gabriel Fauré.

Nosaltres estem molt contents de com va sortir tot plegat i esperem amb ganes el proper concert (aquest mateix dissabte 28 d'abril a les 19h al paraninf de l'edifici històric de la UB, a plaça Universitat).

Us esperem a tots el proper dissabte!!!





divendres, 20 d’abril del 2012

Concert a Can Massallera

El proper diumenge 22 d'abril tenim el primer de la sèrie de concerts en els que cantarem el "Rèquiem" de Fauré (i també el "Cantique de Jean Racine" del mateix autor).

Aquest concert comença a les 18:30 a Can Massallera (C/ Mallorca, 30) de Sant Boi de Llobregat.

En aquest concert, ens ajuntarem amb les corals de Farmàcia de la UB, la coral Reinaxença de Sant Boi, la coral de la UAB i l'orquestra de cambra de Terrassa.

Aquesta setmana hem tingut els assajos finals abans del concert en el que ens hem juntat tots de nou per a assajar plegats i la veritat és que impressiona sentir les quatre corals i l'orquestra sonant juntes.

A continuació hi ha un parell de fotografies dels últims assajos:




Us recomanem que vingueu. A nosaltres, mentre assajem, se'ns posa la pell de gallina en alguns moments. Així que no us ho podeu perdre.

Teniu més informació en el següent enllaç:

Pàgina de facebook del concert de Sant Boi

Us esperem! Fins diumenge!

diumenge, 8 d’abril del 2012

Caramelles a Olost

Aquest any la coral de Física hem anat a cantar caramelles al poble d'Olost.

De bon matí ens hem posat en marxa amb les nostres barretines pels carrers d'Olost picant timbres i desitjant "Bona Pasqua" a tothom i fent el "Ball de les cintes", juntament amb els nens d'Olost.


Cap al migdia, a la plaça de l'esglèsia, ens hem reunit amb el cor d'avis d'Olost i hem cantat unes quantes cançons tots junts i fins i tot hem pogut ballar una mica.






Ha sigut una experiència molt maca reunir-nos amb la gent d'Olost i cantar tots junts. Esperem poder repetir aquesta experiència l'any vinent. Fins aviat!