divendres, 21 de desembre del 2012

Brindis de Nadal 2012

L'any s'acaba i també els concerts de Nadal. Avui hem pogut actuar davant dels nostres companys de facultat i fins i tot cantar una cançó amb ells.



S'acaba un any que ha estat molt intens pel Cor Iolis. Ha vingut molta gent nova, hem fet molts concerts, i fins i tot hem cantat el Rèquem de Fauré acompanyant altres corals. Esperem que el 2013 sigui igual o millor.

Bones festes i bon any a tothom!

dijous, 20 de desembre del 2012

Concert de Nadal a Biologia 2012

Pastors i pastores, anem a Betlem!

Amb les dotze campanades ha començat una història de Nadal amb pastors i pastores, i fins i tot la visita dels tres reis mags! D'aquesta manera, el primer concert d'aquest Nadal no podia sinó ser un èxit!

A més a més, la Sílvia s'ha estrenat com a directora i algunes veus noves han cantat per primer cop amb la coral. Més no es podia demanar!


A part de mostrar les cançons que hem estat practicant les últimes setmanes, hem pogut escoltar els nostres amics de les corals de Farmàcia i de Biologia. I al final del concert, com ja va sent habitual, hem cantat dues peces conjuntament.


I demà més! A la 1 del migdia hi ha el tradicional brindis de la Facultat de Física amb l'esperat concert previ del Cor Iolis! Us hi esperem.

dilluns, 10 de desembre del 2012

Cor-iolònies 2012

El cap de setmana passat (8 i 9 de desembre) hem anat a l'alberg del Masnou a fer un assaig intensiu de les cançons del proper concert de Nadal.

Les cançons estan quedant molt bé i us convidem als propers concerts de Nadal per escoltar el resultat:

  • 20 de desembre (14:15h) a l'Aula 1 de la facultat de Biologia (Edifici Ramon Margalef)
  • 21 de desembre (13:00h) al vestíbul del telescopi de la facultat de Física.
Bon Nadal!